Rss Feed
Tweeter button
Geo-Line | Alternatív energia hasznosítás felsőfokon

Rólunk

Az “energiatakarékos” otthon

A Geo-Line teljes csapatának feladata a mai modern energiatakarékos otthon megteremtése, valamint a már meglévő házak, lakások átalakítása a mai korszerű követelményeknek megfelelően.
A Geo-Line megújuló energiák hasznosítására alkalmas rendszereket tervez, kivitelez. Ennek megfelelően elsősorban hőszivattyús, napkollektoros, napelemes rendszerekkel foglalkozunk, de igény esetén a szélenergia hasznosítására alkalmas rendszer tervezését, kivitelezését is vállaljuk.

energyGeo-Line nem kötelezte el magát egyetlen importőr, és márka mellett sem, ezért a termékek széles palettáját tudja kínálni a megrendelők felé. Ez azt eredményezi, hogy az adott rendszer mindig a legoptimálisabbnak ítélt, a körülményeknek legjobban megfelelő elemekből alakítható ki. Függetlenségünknél fogva azonnal készek és képesek  vagyunk a megújuló energiapiacra berobbanó újdonságok, a nagyobb hatékonyságot, vagy akár áttörést hozó fejlesztések rendszereiben való alkalmazására. Folyamatos képzésekkel szakembereinket is „naprakészre” fejlesztjük. A gyakorlatban is bevált technikai, technológiai újdonságok alkalmazására felkészülünk, azokkal folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Geo-Line nem alkalmaz „sablonokat”. Társaságunk minden esetben az adott helyszín, és a felhasználói igények tanulmányozása után tesz javaslatot egy, az adott esetben optimális, a megújuló energiák használatát lehetővé tevő rendszerre.

Geo-Line külön figyelmet fordít a meglévő (nem-megújuló energiákat használó) rendszerekhez történő megfelelő illesztés megtervezésére. A megrendelővel való helyszíni megbeszélés és a kivitelezhetőséget eldöntő bejárás után készülnek el azok a méretezések és az a dokumentáció, mely lehetővé teszi a megrendelő számára a rendszerrel kapcsolatosan a  megfontolt döntés meghozatalát.

Geo-Line vállalja a nem általa épített rendszerek esetén is azok esetlegesen szükségessé váló bővítését, átalakítását, karbantartását, javítását is.

Geo-Line | Alternatív energia hasznosítás felsőfokon